vineri, 21 septembrie 2012

Shakira este in culmea fericirii. Cantareata a marturisit ca asteapta primul copil impreuna cu iubitul sau, Gerard Pique


Dupa o perioada in care au aparut tot felul de zvonuri cu privire la o posibila sarcina, Shakira a confirmat informatia.
Shakira este in culmea fericirii. Cantareata a marturisit ca asteapta primul copil impreuna cu iubitul sau, Gerard Pique
Frumoasa cantareata a marturisit ca asteapta un copil impreuna cu iubitul sau, fotbalistul Gerard Pique. Odata cu acest anunt, artista a explicat ca isi va anula o parte din evenimentele programate pentru urmatoarea perioada, singura lor prioritate fiind bebelusul.

"Dupa cum deja probabil ca deja stiti, Gerard si cu mine suntem foarte fericiti sa va anuntam ca asteptam primul nostru copil. De aceea am decis sa acordam intreaga atentie acestui moment unic din viata noastra , asa ca sunt nevoita sa anulez o parte din activitatile din urmatoarea perioada", a fost mesajul postat de Shakira pe pagina personala de facebook.

Shakira si Gerard Pique sunt impreuna de aprroximativ doi ani, chiar daca cei doi si-au confirmat relatia in urma cu un an. Acum cateva zile, Shakira a dezvaluit ca a ajuns o intelegere pentru a o inlocui pe Christina Aguilera in postura de antrenor de la The Voice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu