sâmbătă, 22 septembrie 2012

Baby Gaga pentru Lady Gaga? O vedeta cunoscuta din cercul cantaretei spune ca aceasta e insarcinata!


Ziarele au vuit intruna in ultimele zile din cauza kilogramelor in plus ale lui Lady Gaga. Daca vedeta s-a scuzat punand vina pe mancarea excelenta facute de tatal ei, Kelly Osbourne a socat lumea spunand ca Gaga e gravida. Vezi ce explicatie a adus.
Baby Gaga pentru Lady Gaga? O vedeta cunoscuta din cercul cantaretei spune ca aceasta e insarcinata!
"Cred ca e gravida din cauza ca  a inceput sa-si ascunda aceasta parte a corpului recent - am observat asta de mai multe ori", a povestit Kelly in cadrul unui interviu televizat.
Intr-adevar, daca e sa ne luam dupa o aparitie recenta a lui Lady Gaga la London Fashion Week, vedeta pare ca are ceva de ascuns. Cantareata nu doar ca s-a imbracat intr-o burka (un articol vestimentar care acopera femeia din cap pana in picioare, purtat mai ales de musulmancele din India si Pakistan), ci si-a si acoperit zona burtii cu un accesoriu imblanit.
"Si parul are alta culoare - toata lumea stie ca nu-ti poti vopsi parul blond cu amoniac cand esti insarcinata", a mai spus fiica lui Ozzy Osbourne.
Teoria lui Kelly este confirmata si de faptul ca vedeta a vomitat cand a fost in concert la noi in tara, ceea ce inca de pe atunci tabloidele au pus-o pe seama faptului ca ar fi insarcinata.
Cu toate acestea, zilele trecute Lady Gaga si-a aprins un joint pe o scena din Amsterdam, gest pe care nu l-ar putea face daca ar astepta un copil, oricat de inconstienta ar fi.
Noi credem ca de vina pentru kilogramele in plus e placerea ei de a manca si faptul ca nu si-a respectat programul de exercitii fizice in ultima vreme.
Voi ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu