miercuri, 12 septembrie 2012

Incredibil, dar adevarat! Vestea pe care Robert Pattinson si Kristen Stewart vor sa o tina ascunsa de restul lumii


In sfarsit a fost gasita explicatia pentru comportamentul bizar al lui Kristen Stewart. De ce purta actrita mereu doar hainele lui Robert Pattinson? De ce se fastacea de fiecare data cand era intrebata de relatia cu Robert? Rapsunsul nu putea fi mai evident de atat.
Incredibil, dar adevarat! Vestea pe care Robert Pattinson si Kristen Stewart vor sa o tina ascunsa de restul lumii
Protv Ad
Potrivit Lainey Gossip si CDL, cei doi protagonisti ai seriei Twilight s-au impacat. Cele doua site-uri sustin ca persoanelor prezente la Festivalul de Film de la Toronto li s-a spus ca celebrul duo formeaza din nou un cuplu, insa li s-a facut de asemenea precizarea ca acest lucru trebuie sa ramana secret.
Ce-i drept, nici Kristen nu a fost foarte discreta in momentul in care a declarat ca ea si Robert “Vom fi bine... Suntem bine”, in momentul in care a fost intrebata cum se vor desfasura premierele ultimei parti din seria “Twilight”.
Daca zvonul este adevarat, v-ati putea intreba de ce nu fac cei doi parteneri o declaratie oficiala care sa ii incante pe fanii peliculei. Ei bine, potrivit CDL, Robert Pattinson se teme de reactia acestora, motiv pentru care isi doreste sa mai astepte putin timp inainte de a le da vestea cea mare.
Bineinteles, in urma intregului scandal, nu putem decat sa ne intrebam: ce sau cine i-a impacat pe cei doi? Au fost ei intr-adevar despartiti sau am fost cu totii victimele unei miscari de imagine? Voi ce credeti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu