sâmbătă, 22 septembrie 2012

Eva Longoria isi arata posteriorul apetisant intr-un pictorial nud de senzatie. Cum o vede iubitul ei in fiecare seara


Daca in urma cu doar cateva zile si-a etalat posteriorul intr-o rochie inzdrazneata pe covorul rosu de la premiile Alma, de data aceasta Eva Longoria s-a dezbracat de inhibitii si a incis imaginatia tuturor domnilor care viseaza la o hot latina.
Eva Longoria isi arata posteriorul apetisant intr-un pictorial nud de senzatie. Cum o vede iubitul ei in fiecare seara
Pentru a promova luxosul hotel The Chateau Marmont, actrita a ales sa renunte la haine si sa isi scoata la inaintare cea mai apreciata tarasatura fizica: posteriorul bombat.
Cu ochii inchisi si intinsa pe patul uneia dintre celebrele camere sofisticate din Chateau, Longoria le arata admiratorilor ca exercitiile fizice pe care le face in mod constant si regimul alimentar strict dau rezultate: posteriorul ei pare foarte ferm si tonifiat.
Frumoasa fotografie este facuta de Jork Weismann, un celebru fotograf care pregateste un album special dedicat aniversarii unuia dintre cele mai cunoscute hoteluri din Statele Unite ale Americii. In album vor mai aparea nume celebre din industria divertsimentului, printre care Justin Theroux, Orlando Bloom si Usher.
Ce parere ai despre ipostaza sexy in care s-a imortalizat Eva Longoria? HOT or NOT?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu