joi, 13 septembrie 2012

Adevarul despre nunta lui Blake Lively si Ryan Reynolds. Acesta este motivul real pentru care s-au casatorit cei doi in secret


Pana si prietenii lor cei mai apropiati au fost surpinsi cand au aflat ca au de gand sa organizeze o nunta fulger si sa se casatoreasca in secret. De ce au luat cei doi actori decizia de a face marele pas atat de in taina?
Adevarul despre nunta lui Blake Lively si Ryan Reynolds. Acesta este motivul real pentru care s-au casatorit cei doi in secret
Ei bine, CDL sustine ca nunta-fulger a actritei din Gossip Girl si a chipesului Ryan Reynolds se datoreaza unui motiv mai profund. Dupa ce cuplul au declarat in nenumarate ocazii ca isi doreste mai multi copii, pana si prietenii apropiati au intrat la banuieli.
“Vestea ne-a luat pe toti prin surprindere, motiv pentru care zvonurile nu au incetat sa apara. Nu am fi surprinsi daca am afla ca Blake este insarcinata si credem ca este extrem de posibil ca ea sa astepte un bebelus. Nu ne-a dezvaluit niciun secret pana in prezent, dar ea este discreta de fel”, a spus o sursa din anturajul vedetei.
Aceeasi sursa sustine ca indragitul cuplu povestea in urma cu doar cateva luni ca, in cazul in care se va casatori, nunta va fi una extrem de fastuoasa, cu decor de basm, domnisoare de onoare si cavaleri pusi la patru ace. Blake planuia, de asemenea, sa poarte o rochie semnata de Karl Lagerfeld. De ce nu si-au dus la bun sfarsit planurile ramane inca o intrebare.
Cu toate ca suntem de acord ca nunta celor doi a fost cam pripita, tindem insa sa ne punem, la randul nostru, intrebari despre asa-zisa sarcina a lui Lively. Voi ce ziceti? Sa fie domnisoara Serena pe cale sa devina mamica?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu