sâmbătă, 15 septembrie 2012

Cu o bluza transparenta care i-a lasat sutienul la vedere si o fusta care parea ca pocneste pe ea. Asa si-a promovat Kim Kardashian noua colectie de haine


Dupa o serie de aparitii neflatante in haine largi, care i-au ascuns silueta, Kim a revenit la tinutele mulate si transparente care au facut-o celebra.
Cu o bluza transparenta care i-a lasat sutienul la vedere si o fusta care parea ca pocneste pe ea. Asa si-a promovat Kim Kardashian noua colectie de haine
Saptamana trecuta Kim Kardashian a “reusit” recordul de a se afla de doua ori in vizorul politiei modei.
La show-ul Marchesa a ales sa poarte o ciudata rochie alba, cu franjuri, care a determinat tabloidele sa o compare cu o pasare mare, iar apoi a iesit in oras cu Kanye imbracata intr-unsacou supradimensionat, care o facea sa para scunda si indesata.
Vedeta de reality show si-a luat insa astazi revansa, cu ocazia promovarii in magazinele Sears a liniei vestimentare Kardashian Kollection, pe care o are impreuna cu surorile ei, Khloe si Kourtney.
Kim a fost surprinsa de paparazzi in fata hotelului ei din New York, purtand o bluza transparenta, neagra, cu buline pe maneci, care i-a lasat la vedere decolteul generos.
Vedeta a ales sa poarte bluza, mai potrivita pentru un eveniment de seara decat o iesire de zi, cu o fusta creion din piele, sandale cu barete pe glezna si un clutch negru.
Desi ne bucuram sa o vedem pe Kim in haine care ii pun formele in valoare, nu suntem sigure ca acest outfit a fost cea mai buna alegere pentru o aparitie de zi, intr-un magazin.

Voi ce parere aveti? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu