vineri, 14 septembrie 2012

Are aproape 70 de ani, dar este inca o diva. Cum arata in prezent regina muzicii disco si R&B din anii '70 Diana Ross


Michael Jackson o venera, milioane de oameni au fost fascinati de vocea ei, iar in aproape 50 de ani de cariera a doborat record dupa record. In 1976, revista Billboard a numit-o "Cea mai mare artista a secolului", iar Cartea Recordurilor a declarat-o, in 1993, cea mai de succes femeie din istoria muzicii. Diana Ross a vandut peste 100 de milioane de discuri in lumea intreaga.
Are aproape 70 de ani, dar este inca o diva. Cum arata in prezent regina muzicii disco si R B din anii  70 Diana Ross
Diana Ross nu este un nume mare doar in industria muzicala, ci si in cea cinematografica. In 1972 a fost nominalizata la premiile Oscar pentru rolul sau din filmul Lady Sings the Blues, pentru care a fost recompensata cu un Golden Globe.
Ani la rand s-a zvonit ca Diana Ross a fost marea iubire a lui Michael Jackson. Se pare ca pe cand Michael avea 18 ani era atat de indragostit de Diana Ross, incat ar fi cerut-o de sotie, insa ea l-a refuzat, iar despre el se spune ca de atunci nu ar mai fost niciodata indragostit cu adevarat de o femeie.

Foto: Diana Ross, 2012
Michael Jackson si Diana Ross nu au recunoscut niciodata ca ar fi avut o relatie de iubire, ambii sustinand ca sunt buni prieteni.
Despre Diana Ross s-a vorbit in Romania ca ar fi avut o relatie si cu Ilie Nastase. "Eu nu m-am combinat cu ea pentru ca era Diana Ross. Ne-am intalnit intr-un club, ne-am placut, dar nu m-am gandit cine este. Apoi, am mers intr-o discoteca, a doua zi la restaurant, ne-am mai plimbat, apoi ne-am vazut in Los Angeles, dar nu a fost o relatie sa zic "Domne', ne luam maine", povestea mai demult Nastase despre aventura sa cu celebra cantareata.
Anul acesta Diana Ross a implinit 68 de ani, insa este la fel de frumoasa ca intotdeauna. Isi pastreaza coafura care a facut-o celebra, iar silueta ei ar putea concura cu a unei femei de 30 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu