marți, 18 septembrie 2012

Kim Kardashian, outfit sexy, in stilul anilor ’80. Vezi cum a aratat dupa ce a trebuit sa se descalte si sa sa dezbrace la aeroport


Starul de reality show a fost surprins de paparazzi pe aeroportul din Miami, intr-o jacheta colorata, cu pernute de umeri, in stilul anilor ’80.
Kim Kardashian, outfit sexy, in stilul anilor rsquo;80. Vezi cum a aratat dupa ce a trebuit sa se descalte si sa sa dezbrace la aeroport
Kim si-a completat tinuta cu o pereche de pantaloni de piele mulati, un top negru si o pereche de ochelari negri, supradimensionati.
Pata de culoare oferita de jacheta a fost o schimbare binevenita pentru look-ul starului, care a exagerat cu tinutele alb cu negru in ultima vreme.
Kim a fost nevoita insa sa se dezbrace de jacheta si sa-si dea jos pantofii, atunci cand a ajuns in zona de securitate a aeroportului, ramanand din nou intr-un outfit complet negru.
Starleta a fost in Miami pentru filmarea celui de-al treilea sezon al reality show-ului ei, “Kourtney and Kim Take Miami”.
“Suntem amandoua incantate sa fim aici!”, a scris Kim pe site-ul ei. “Miami este unul dintre orasele mele preferate si abia astept sa-mi petrec urmatoare luni aici cu Kourt, intalnindu-ne cu prieteni si petrecand timp la D-A-S-H [boutique-ul de haine al surorilor Kardashian].”
Spune si tu: ce parere ai despre outfit-ul lui Kim? Iti place sau nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu