vineri, 28 septembrie 2012

Kristen Stewart le rade in fata criticilor, cinand la restaurantul francez La Fidélité. Vezi ce outfit sexy a ales


Lucrurile par ca merg din nou bine pentru starul din “Twilight” si iubitul ei, Robert Pattinson, dupa scandalul provocat de infidelitatea lui Kristen.
Kristen Stewart le rade in fata criticilor, cinand la restaurantul francez La Fid eacute;lit eacute;. Vezi ce outfit sexy a ales
Actrita, care este la Paris pentru Saptamana Modei, a ales sa cineze aseara la restaurantul La Fidélité. Nu stim daca a facut-o intentionat, pentru a ironiza situatia tensionata prin care a trecut in ultimele luni, sau daca nu intelege suficient de bine franceza pentru a traduce denumirea localului, cert este ca gestul ei a fost comentat indelung de fani.
Si, daca luam in considerare imaginile in care se saruta cu regizorul insurat Rupert Sanders, care au facut inconjurul lumii in aceasta vara, credem ca e o algere cam neinspirata.
Kristen, in varsta de 22 de ani, a ales pentru cina o pereche de pantaloni scurti, negri, pe care i-a purtat cu o camasa nude cu negru si o pereche de pantofi masculini, cu toc foarte mic.
Vedeta a parut foarte bine dispusa ieri, atunci cand a sosit la prezentarea colectiei Balenciaga de primavara/vara 2013.
Loiala casei de moda franceze, Kristen a purtat un outfit creat chiar de designerul Nicolas Ghesquiere, format dintr-o pereche de pantaloni negri cu imprimeu floral, un tricou negru si o jacheta de piele galbena.
Actrita este o aparitie regulate la prezentarile Balenciaga, fiind, de altfel si imaginea unuia dintre parfumurile lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu