vineri, 21 septembrie 2012

Sexy Spice! Mel B si-a etalat decolteul generos si abdomenul tonifiat intr-o bluza transparenta


Pe vremea cand facea parte din Spice Girls, Mel B isi dezvaluia mereu abdomenul de fier in outfit-uri cat mai sumare. Si se pare ca proaspata mamica si-a revenit la silueta care a consacrat-o.
Sexy Spice! Mel B si-a etalat decolteul generos si abdomenul tonifiat intr-o bluza transparenta
Melanie B, in varsta de 37 de ani, si-a aratat silueta perfect tonifiata ieri in orasul australian Perth, unde a iesit la pranz cu sotul ei si un amic.
Mel a purtat o bluza albastra, transparenta, o pereche de skinny jeansi negri si o pereche de pantofi albastri, cu tocuri foarte inalte.
Cantareata a demonstrat, cu aceasta ocazie, ca toata munca pe care a depus-o la sala de sport, alaturi de dieta sanatoasa pe care a adoptat-o au meritat din plin.
Vedeta are o fiica de 1 an cu sotul ei, Stephen Belafonte si alti doi copii, Phoenix, 13 ani si Angel, 5 ani, din relatii anterioare. Melanie a vorbit recent despre eforturile pe care le-a depus pentru a-si recupera silueta dupa nasterea copiilor ei.
“Dupa ce ai un copil, vrei sa-si intri in forma si sa-ti aduci aminte cum te simteai cu 9 luni in urma. Mai ales daca lucrezi in televiziune si esti tot timpul in atentia publicului, vrei sa te simti excelent.”
“Aveam patratele pe abdomen! Eram foarte slaba si tonifiata. Dupa ce am nascut-o pe Madison, m-am ingrasat mult. Picioarele, fundul, burta, bratele…peste tot.”, a povestit ea.
Dar apoi Melanie a spus ca dupa ce a reusit sa dea jos kilogramele in exces s-a simtit ca aceeasi persoana care era cu 15 ani in urma, pe vremea de glorie a Spice Girls.
“Nu mai sunt o fana a platformelor, a pantalonilor scurti si mulati sau a bustierelor. Si am mai multe tatuaje, parul diferit, un diamant mai mare pe deget si o fata mai matura. Dar altfel sunt aceeasi fata de acum 15 ani. Patratelele s-au intors!”
Spune si tu: ce parere ai despre silueta lui Mel B? Iti place sau nu? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu