miercuri, 19 septembrie 2012

Outfitul in care nu te asteptai sa o vezi vreodata pe Kate Middleton. Iata costumul traditional cu care ducesa a impresionat in turneul din Asia


In plin scandal al publicarii fotografiilor topless ale Ducesei de Cambridge, Catherine, cuplul regal isi continua turneul cu ocazia jubileului Reginei. Ajunsi in Tuvalu, cei doi au interpretat dansuri traditionale ale locuitorilor micutei insule.
Outfitul in care nu te asteptai sa o vezi vreodata pe Kate Middleton. Iata costumul traditional cu care ducesa a impresionat in turneul din Asia
Pentru prima data de la izbucnirea scandalului, cei doi au parut cu adevarat relaxati.
Ducele si Ducesa de Cambridge au fost intampinati cu entuziasm de locuitorii din Tuvalu. Din 1982, de la vizita Reginei, nimeni din familia regala nu a mai trecut prin micuta insula, informeaza The Telegraph, citat deMEDIAFAX.
Foto: GETTY IMAGES
Cei doi au inregistrat si o premiera. A fost pentru prima data cand membri ai familiei regale au innoptat in Tuvalu. Ei au folosit casa unui atasat australian.
Conform reporterului, la festivitati a parut ca participa intreaga populatie a Tuvalu de 10.500. De altfel, aceasta este a patra cea mai mica tara din lume.
Ducele si Ducesa de Cambridge nu s-au sfiit sa danseze alaturi de nativii insulei pe ritmurile lor specifice. Catherine chiar s-a imbracat cu elemente de vestimentatie aduse de cei din Tuvalu. William, pe de alta parte, a parut ca se distreaza cel mai mult atunci cand a spart o nuca de cocos cu o maceta, asa cum fac insularii.
Aceasta oprire in Tuvalu a reprezentat ultimul popas pentru cuplul regal inainte sa se intoarca la Londra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu