marți, 3 aprilie 2012

Kate Middleton si printul William nu vor sa-si intemeieze o familie anul acesta

Printul William si ducesa Kate isi amana planurile de a deveni o familie in adevaratul sens al cuvantului deoarece vor sa-si canalizeze atentia asupra aniversarii reginei si Jocurilor Olimpice.

Cu toate ca intreaga lume se astepta ca indragitul cuplu regal sa anunte ca sa-si intregeste familia, surse apropiate de cei doi tineri sustin ca ei nu se grabesc si ca isi doresc sa duca la bun sfarsit cele doua mari evenimente din Anglia de anul acesta: aniversarea reginei si Jocurile Olimpice.
Nu au timp sa-si faca planuri pentru venirea pe lume a unui bebelus si au spus ca nu vor sa se precipite. Momentan nu e nevoie de un urmas la tron, exista deja doi, iar Kate si William vor sa-si dea putin timp si sa faca lucrurile atunci cand cred ei ca este mai bine“, a spus sursa conform Daily Mail.
In plus, conform planificarilor regale, Kate va incepe in curand sa-si onoreze sarcinile regale pe cont propriu, iar William va pleca in insulele Falkland pentru a-si respecta propriile angajamente.
Activitatile pe care urmeaza sa le desfasoare reprezinta o adevarata desprindere de sarcinile zilnice si o vor ajuta sa nu-si mai faca atat de multe griji pentru William. In momentul de fata insa, este imposibil ca cei doi sa puna bazele unei familii“, a adaugat sursa.
In timp ce printul va fi plecat, Kate Middleton se va ocupa de o cateva fundatii pe care le are in subordine si pe care trebuie sa le patroneze. Cei doi vor sta despartiti timp de sase saptamani, iar reintalnirea lor va aduce o serie de alte angajamente pe care trebuie sa le onoreze in calitate de cuplu.
Mai mult decat atat, familia regala va sarbatori aniversarea reginei, familia lui Kate nunta de argint a parintilor sai si, nu in ultimul rand, pregatirile pentru Jocurile Olimpice vor fi in toi.
Se pare ca va trebui sa ne conformam ideii ca indragitul cuplu regal al Marii Britanii nu va ura bun venit pe lume unui bebelus in viitorul apropiat. Chiar si asa, nu putem decat sa asteptam cu nerabdare momentul in care Will si Kate vor deveni parinti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu