marți, 4 septembrie 2012

Adela Popescu, fresh si simpatica pe Facebook. Uite imaginea care a strans mii de like-uri de la fani

Desi are un program extrem de aglomerat, Adela nu ii uita niciodata pe prietenii ei de pe Facebook si ii incanta permanent cu imagini simpatice si pline de voie buna.
Adela Popescu, fresh si simpatica pe Facebook. Uite imaginea care a strans mii de like-uri de la fani

Recent, cantareata a postat o fotografie in care le zambeste larg admiratorilor, salutandu-i pe acestia si transmitandu-le energie pozitiva.
Imbracata intr-un maiou negru si machiata chic, Adela si-a accesorizat tinuta cu o multime de bratari colorate si un inel albastru. La gat ea a purtat un lantisor fin, care are atasat un pandantiv cu jumatate de inimioara.
Vesela, Adela le-a scris prietenilor de pe Facebook “Helloooo!”, iar acestia nu au intarziat sa-i raspunda si sa o rasplateasca generosi cu mii de Like-uri.
“Hello, Adela! Prin zambetul de fericire care sevede pe fata ta emani numai energie pozitiva”, i-a scris o admiratoare, pe cand o alta a vrut sa ii transmita ca “E minunat felul tau de a imprestia energie pozitiva”.
De aceeasi parere suntem si noi si, trebuie sa recunoastem, tare am vrea sa stim cine are cealalta jumatate a inimioarei. Voi ce credeti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu