luni, 10 septembrie 2012

Cum arata Jessica Simpson dupa ce a inceput programul intensiv de slabire. Se vad deja primele rezultate!

Ajunsese la un moment dat la 95 de kilograme si nu se mai recunostea in oglinda. Dupa nastere, Jessica Simpson a inceput o dieta intensiva si un program de sport personalizat. Insa cea mai mare motivatie ca sa slabeasca o reprezinta cele 4 milioane de dolari pe care i le ofera cei de la Weight Watchers ca sa dea jos 20 de kg!
Cum arata Jessica Simpson dupa ce a inceput programul intensiv de slabire. Se vad deja primele rezultate!
 

Protv Ad
Jessica Simpson a fost surprinsa ieri pe aeroportul din New York intr-un outfit care ii masca kilogramele in plus. De cand s-a pus serios pe dieta si sport, Jessica a slabit considerabil, dar mai are mult de munca pana cand va ajunge la greutatea ideala. Cantareata stie ca negrul subtiaza si pe asta a mizat cand a ales aceasta tinuta. Pentru ca piciorul sa para mai lung si mai suplu, a ales o pereche de pantaloni negri evazati atat de lungi incat ii acopera si incaltarile.

In timpul sarcinii se pare ca Jessica a ajuns la greutatea de 95 de kilograme, lucru care a demoralizat-o enorm. Totusi, potrivit apropiatilor ei, Jessica a fost constienta de cat ia in greutate, avand in vedere ca dieta sa din timpul nasterii se baza foarte mult pe mancare de tipul fast food, unt de arahide, dulciuri si alte alimente cu multe calorii.

Aceasta a facut de curand o marturisire care le-a socat pe mamicile din intreaga lume – se pare ca Jessica a mancat pana nu a mai putut pentru ca era sigura ca la nastere toate kilogramele o sa dispara...ca prin minune! “M-am rasfatat cu ce am vrut, pentru ca a fost prima mea sarcina si am vrut sa ma bucur de ea. Nu stiam ca toate kilogramele pe care le-am pus in timpul sarcinii nu o sa dispara la nastere”, este declaratia halucinanta a Jessicai Simpson!\

Un comentariu:

  1. I was wondering if you ever thought of changing the
    structure of your site? Its very well written; I love
    what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
    Youve got an awful lot of text for only having one or two images.
    Maybe you could space it out better?
    Here is my site ; http://www.youtube.com/watch?v=BBv9CRkEvRI

    RăspundețiȘtergere