joi, 6 septembrie 2012

Declaratia cu care Jessica Simpson dovedeste, daca mai era nevoie, ca nu este prea inteligenta

Inca de pe vremea cand avea propriul reality show pe MTV, alaturi de primul sau sot, aparusera glume pe tema “inteligentei” Jessicai Simspon...sau, mai bine zis, a lipsei ei. Ultima declaratie facuta de Jessica vine sa confirme zvonurile legate de IQ-ul sau.
Declaratia cu care Jessica Simpson dovedeste, daca mai era nevoie, ca nu este prea inteligenta
 

Protv Ad
Jessica Simpson lupta sa dea jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii, cand a ajuns la greutatea maxima de 95 de kg. Exista insa o explicatie, stupida, ce-i drept, pentru cat de tare s-a ingrasat cantareata. Aceasta a facut de curand o marturisire care le-a socat pe mamicile din intreaga lume – se pare ca Jessica a mancat pana nu a mai putut pentru ca era sigura ca la nastere toate kilogramele o sa dispara...ca prin minune!
M-am rasfatat cu ce am vrut, pentru ca a fost prima mea sarcina si am vrut sa ma bucur de ea. Nu stiam ca toate kilogramele pe care le-am pus in timpul sarcinii nu o sa dispara la nastere”, este declaratia halucinanta a Jessicai Simpson!

Vazand ca nu slabeste instantaneu dupa nastere, Jessica a inceput sa faca sport si sa tina o dieta.
Cantareata in varsta de 32 de ani urmeaza sa fie rasplatita cu 4 milioane de dolari daca reuseste sa dea jos kilogramele intr-o perioada de timp destul de scurta. In urmatoarele 5 luni, Jessica Simpson trebuie sa slabeasca 22 de kilograme cu programul "Weight Watchers".
Jessica a renuntat la fast food pentru o dieta bazata pe oatmeal (terci de cereale) cu fructe de padure la micul dejun, pui fript cu salata la pranz, humus, morcovi, fructe ca gustari si somon cu orez si broccoli seara.
“Corpul meu nu reactioneaza ca al unui supermodel, care slabeste imediat dupa nastere. Sunt o femeie obisnuita, care incearca sa se simta bina si traiasca sanatos pentru fiica ei, pentru sotul ei si pentru ea insasi”, spune Jessica Simpson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu