duminică, 2 septembrie 2012

Elena Basescu, mireasa in stilul lui Kate Middleton. Vezi imagini cu rochia ei si poze exclusive de la petrecere

Rochia de mireasa a mezinei presedintelui a fost realizata de designerul Anca Maxim. A costat 4.500 de euro, iar Elena Basescu a adus dantela din Franta, de la acelasi designer de unde si-a luat materialele pentru rochia de mireasa si Kate Middleton, ducesa de Cambridge.
Elena Basescu, mireasa in stilul lui Kate Middleton. Vezi imagini cu rochia ei si poze exclusive de la petrecere
 

Protv Ad
Elena si-a purtat parul ridicat si a avut pantofi albi cu toc inalt. A fost eleganta, dar simpla in acelasi timp si cat se poate de rafinata.

Verighetele au costat 500 de euro. Sunt din aur roz, dar nu au diamante. Domnisoara de onoare a fost Raluca Basescu, verisoara Elenei si fata lui Mircea Basescu. Iar cavaler de onoare a fost Codin Maticiuc, alias Poponet, cunoscut in lumea mondena pentru masinile scumpe pe care le conduce si relatiile sale cu fotomodele.


Elena Basescu a si postat pe Twitter cateva fotografii de la cea mai frumoasa zi din viata ei: cu tortul miresei, cu sora ei, Ioana Basescu, dansand cu tatal Traian Basescu sau cu primarul general al municipiului Chisinau, vicepresedintele Partidului Liberal din Republica Moldova, Dorin Chirtoaca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu