miercuri, 5 septembrie 2012

Eva Longoria, cea mai chic aparitie de la US Open. Iata tinutele cu care a atras toate privirile

Eva Longoria a fost atractia tribunelor la turneul US Open. Actrita nu avea cum sa treaca neobservata, mai ales ca la un meci a imbracat o superba rochie galbena, fiind foarte usor de reperat de camerele de filmat, de paparazzi, dar si de catre toti spectatorii din tribune.
Eva Longoria, cea mai chic aparitie de la US Open. Iata tinutele cu care a atras toate privirile
 

Eva Longoria a fost doua zile consecutiv la meciurile de tenis de la US Open si de fiecare data s-a accesorizat cu o palarie chic, ca sa se protejeze de soare.\

Daca intr-una din zile Eva a atras toate privirile cu o rochie scurta galbena, fara bretele, la a doua aparitie a impresionat cu un outfit alb-albastru. Actrita si-a accesorizat aceasta tinuta cu ochelari de soare, un plic nude, o bratara si un medalion.

Eva s-a bucurat din plin de meciurile la care a asitat in tribuna: a aplaudat, si-a sustinut preferatii, a strigat si nu s-a jenat sa isi arate entuziasmul.
La intoarcerea de la New York in California, Eva a fost din nou fotografiata de paparazzi, de data aceasta intr-o tinuta cmplet alba: fusta maxi, pulover si palarie.

Care outfit iti place cel mai mult?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu