joi, 6 septembrie 2012

Jennifer Aniston se transforma intr-o mireasa isterica. Ce pretentie absurda l-a scos din minti pe logodnicul ei

Cel mai cunoscut rol al lui Jennifer Aniston este cel din serialul "Friends". Rachel, tanara pe care o interpreta acolo, era fiica alintata a unui medic care nu intalnise prea multe greutati in viata ei. Incepem sa credem ca Jen nu s-a chinuit prea mult sa dea viata personajului.
Jennifer Aniston se transforma intr-o mireasa isterica. Ce pretentie absurda l-a scos din minti pe logodnicul ei

De ce spunem asta? Ei bine, viitoarea mireasa a inceput sa aiba pretentii din ce in ce mai bizare pe masura ce data marelui eveniment se apropie.
Recent logodita cu actorul Justin Theroux, Aniston acorda o mare atentie pregatirilor si le duce chiar la un nivel exagerat. Potrivit The National Enquierer, celebra actrita i-a programat viitorului ei sot o operatie estetica, fara sa-l anunte insa si pe acesta de planurile ei.
"Aniston a pornit cel de-al Treilea Razboi Mondial fara sa isi dea seama. Cand i-a povestit lui Justin despre rinoplastie, acesta a facut o criza de nervi", scrie publicatia de peste ocean.
"Justin nu este o persoana vanitoasa. Este constient insa ca nasul lui este putin mai mare, iar remarca viitoarei sotii l-a deranjat".
Potrivit aceleiasi reviste Jennifer a programat o serie de interventii si pentru ea, si pentru mama acesteia, tot pentru a se asigura ca toata lumea va arata fantastic in ziua marelui eveniment. Nu ar fi pentru prima data cand Jennifer se urca pe masa de operatie pentru a-si corecta anumite defecte, insa decizia ei este prea de tot.
Credeti ca va accepta barbatul sa apeleze la bisturiu pentru a-i face pe plac miresei lui isterice?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu