vineri, 7 septembrie 2012

Rihanna vs. Rita Ora: in rochii albe la MTV Video Music Award . Care arata mai bine?

Are 21 de ani si multa lume spune ca in curand o va detrona pe Rihanna din pozitia de lider in industria muzicala. Dar nici stilul Ritei Ora nu este foarte cuminte, asa ca Ri-Ri are o concurenta serioasa.
Rihanna vs. Rita Ora: in rochii albe la MTV Video Music Award . Care arata mai bine?
 

Rita Ora demonstreaza ca are toate calitatile pentru a fi noua stea a muzicii: are o voce superba, este frumoasa, carismatica si are un stil vestimentar cu care iese din tipare. Tocmai de aceea, ea a fost inca de la inceput comparata cu Rihanna - ambele se imbraca la fel de nonconformist, sunt indraznete si dau nastere la trenduri.
Gusturile lor in materie de vestimentatie s-au intersectat si la premiile MTV Video Music Awards - amandoua au purtat o rochie alba. Rihanna pe covorul rosu, Rita pe scena.
Rihanna a purtat o creatie Adam Selman, pe care a accesorizat-o foarte simplu, cu o pereche de cercei Neil Lane si inele Jacqui Aiche. Ea a mizat pe simplitate, iar tunsoarea pixie nu a facut altceva decat sa accentueze acest lucru.
Ea si-a schimbat dramatic coafura, din nou, chiar in ziua premiilor MTV VMA, dar nu este prima oara cand socheaza in acest fel. Stilista ei, Ursula Stephen, a explicat: "Intotdeauna schimbam ceva, experimentam si ne distram cu parul. Asta ne place sa facem. Rihanna isi schimba look-ul în functie de evenimentele la care participa, in functie de vestimentatie sau de cum se simte. Amandoua venim cu idei, intotdeauna colaboram si asta este minunat".
Rita Ora a atras atentia pe covorul rosu cu o salopeta extrem de decoltata Elie Saab, insa pe scena a ales tot o rochie alba, accesorizata cu niste curele visinii si un bolero cu pene.
Amandoua sunt niste dive, amandoua sunt indraznete, amandoua provoaca la fiecare aparitie. Intrebare este: pe care dintre ele o preferi?

Un comentariu:

  1. RiRi are o rochie super dar freza nu ii faina deloc in schimb rochia lui Rita e cam ciudata dar parul super

    RăspundețiȘtergere