miercuri, 5 septembrie 2012

Ti se pare ca aici arata ca un baietel? Inseamna ca nu ai vazut poze cu ea in copilarie. Uite cum arata Kristen in liceu

O maxima urbana spune ca nimeni nu arata in realitate la fel de bine ca in poza de profil de pe Facebook, dar nici la fel de rau ca in poza de buletin. In cazul vedetelor paparazzi nu au facut inca rost de pozele din buletin, dar pentru a arata adevarata fata a celebritatilor au scos de la naftalina pozele lor din liceu.
Ti se pare ca aici arata ca un baietel? Inseamna ca nu ai vazut poze cu ea in copilarie. Uite cum arata Kristen in liceu
 

Inainte de a deveni o actrita recunoscuta pe plan international si inainte de obtinerea rolului personajului principal feminin din Twilight, Kristen Stewart era o eleva ca oricare alta.
Cu parul tuns scurt si un zambet stanjenit, ea a pozat in albumul de liceu impreuna cu alti colegi de ani. Pe vremea aceea nu se intrevedea infatisarea ceva mai feminina pe care a capatat-o ulterior.

Inainte de a deveni actrita, Kristen a cochetat putin si cu modelling-ul, picioarele ei lungi ajutand-o in aceasta arie. Mai apoi, ea a fost nevoita sa schimbe diferite look-uri datorita rolurilor din filmele in care juca.

Stewart a fost blonda pentru rolul din “In the land of woman”. Mai apoi s-a vopsit bruneta si s-a tuns scurt pentru a semana cu Joan Jett, pe care a interpretat-o in pelicula “The Runaways”.

Coafura Bellei este cea mai cunoscuta in randul fanilor, care nu au avut atat de des acces la imaginea din liceu.

Ce parere ai despre look-ul mai putin slefuit al lui Kristen? Ce nota merita actrita?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu