luni, 10 septembrie 2012

Blake Lively si Ryan Reynolds s-au casatorit in secret

Dupa doar un an de relatie, indragita actrita a decis sa faca pasul cel mare si sa se marite cu unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. Ceremonia s-a desfaurat in secret si nu exista foarte multe detalii, insa jurnalistii de peste ocean promit sa revina cu noi informatii.
Blake Lively si Ryan Reynolds s-au casatorit in secret
 

Protv Ad
Indragita actrita Blake Lively s-a casatorit in acest sfarsit de saptamana cu Ryan Reynolds dupa un an de relatie. Ceremonia a avut loc in Boone Hall Plantation, Mt.Pleasant, Carolina de Sud si a s-a desfasurat in mare secret.
Chiar si asa, jurnalistii au reusit sa afle ca petrecerea a avut loc int-run cort alb si ca invitata de onoare a fost Florence Welch, solista trupei Florence and The Machine, care a cantat in cinstea fericitului cuplu.

Aceasta este cea de-a doua casnicie a actorului Ryan Reynolds, el fiind casatorit in trecut cu Scarlett Johansson. Blake s-a maritat pentru prima oara si noi unele abia asteptam sa aflam mai multe detalii despre nunta.


Cum credeti ca a aratat rochia indragitei fashioniste? Sa fi fost la fel de spectaculoasa ca toate tinutele pe care le poarta Livley?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu