luni, 10 septembrie 2012

Spectatorii au fost uimiti. Vezi ce a ascuns Rihanna sub aceasta mantie

E cunoscuta pentru alegerile ei vestimentare sexy si riscante si pentru ca obisnuieste sa-si arate cu dezinvoltura corpul. Rihanna si-a suprins insa fanii cu aparitia ei de la ceremonia de inchidere a Jocurilor Paralimpice.
Spectatorii au fost uimiti. Vezi ce a ascuns Rihanna sub aceasta mantie
 

Cantareata din Barbados a fost anuntat ca “invitatul special al trupei Coldplay” si a zburat special la Londra pentru a canta in duet cu solistul trupei, pentru piesa lor, “Princess of China”.
Rihanna si-a facut intrarea pe stadionul olimpic la bordul unei corabii de pirati, acoperita de o mantie portocalie, iar spectatorii au fost suprinsi sa vada, atunci cand vedeta si-a dat jos haina, ca este cat se poate de… imbracata.

Cantareata, in varsta de 24 de ani, a ales sa poarte o pereche de pantaloni portocalii foarte bufanti si o bluza transparenta in aceeasi culoare.
In timpul duetului, Twitterul a fost inundat de comentarii in legatura cu tinuta Rihannei, precum si cu prezenta ei la eveniment.

“Rihanna si-a pus haine pe ea. Asta trebuie sa fie o aparitie importanta” a comentat ironic un utilizator al retelei sociale. Altcineva a scris: “Rihanna nici macar nu este britanica si nu ar trebui sa fie aici.”
Intr-adevar, pana la acest moment, atat la ceremoniile de deschidere si incheiere a Jocurilor Olimpice, cat si la ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice, au participat doar artisti britanici.
Dupa duetul cu Coldplay, Rihanna a parasit scena pentru a se intoarce peste cateva minute, pe un leagan suspendat, pentru a canta hit-ul ei “We Found Love”.

Inainte de a canta, Rihanna a spus “Faptul ca sunt la Jocurile Paralimpice este cea mai mare onoare. Acesti atleti sunt gladiatori si o adevarata inspiratie pentru mine.”
Starul pop si-a mai facut aparitia o data pe scena, pentru a interpreta melodia "Run This Town", alaturi de Jay-Z si Chris Martin, solistul Coldplay.

De aceasta data cantareata a aratat ceva mai multa piele, schimbandu-si costumul portocaliu pentru o pereche de pantaloni trei sferturi, intr-o nuanta metalica, si o bluzita neagra, foarte transparenta.
Coldplay si Rihanna au primit suma simbolica de 1 lira pentru concertul lor.

Spune si tu: ce parere ai despre alegerea vestimentara relativ conservatoare a starului?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu