miercuri, 5 septembrie 2012

De nerecunoscut. Jessie J si-a schimbat radical look-ul: dintr-o fata rea si rebela, intr-o papusa cuminte

Daca pana acum ne-a obisnuit cu un look nonconformist, Jessie J ne-a luat prin surprindere si a fost o aparitie extrem de feminina si de naturala la petrecerea GQ din Londra.
De nerecunoscut. Jessie J si-a schimbat radical look-ul: dintr-o fata rea si rebela, intr-o papusa cuminte
 

Pana acum, incerca sa ne socheze cu tot felul de tunsori si culori indraznete. Jessie a marturisit insa intr-un interviu ca vrea sa evolueze din punct de vedere stilistic si sa fie mai feminina.
Potrivit unul apropiat al artistei, aceasta isi dorea o schimbare: simtea ca stilul ei vestimentar o face sa semene cu un personaj de desene animate.
"Am inceput sa arat ca un personaj de desene animate cu salopetele si franjurii mei. Vreau sa ma schimb, de la par la stilul vestimentar. Vreau sa fiu lasata sa evoluez", spunea de curand Jessie intr-un interviu.
Ea a fost asadar o aparitie surprinzatoare la petrecerea GQ - fara bretonul care a consacrat-o, cu o culoare ceva mai naturala a parului si un machiaj discret, Jessie a fost aproape de nerecunoscut. Iar rochia lunga cu despicatura adanca nu a facut altceva decat sa-i sublinieze feminitatea.
Ce-i drept, si acum o luna starnea numai admiratie la un eveniment din Londra cand a purtat o rochie aurie foarte sexy si si-a lasat parul sa cada simplu, in bucle lejere. Se pare ca fanii o vor mai cuminte si mai naturala, asa ca asteptam cu nerabdare sa-i vedem evolutia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu