miercuri, 5 septembrie 2012

Rochia pe care poti s-o inghiti daca nu-ti vine bine :)

Lady Gaga si rochia din carne rosie pe care a purtat-o la Premiile MTV in 2010 au creat un nou trend in moda: hainele pe care le poti purta, dar si manca.
Rochia pe care poti s-o inghiti daca nu-ti vine bine :)
 

Protv Ad
Cu siguranta tineti minte scena din filmul “Sex and the City” in care Samantha Jones se acopera cu sushi pentru a-i face o surpriza iubitului ei, Smith, de Valentine’s Day.
Ei bine, un designer britanic a decis sa le faca viata mai usoara femeilor din intreaga lume care vor sa-i urmeze exemplul sexoasei Samantha si a creat o rochie din nori, algele in care este impachetat celebrul deliciu nipon.

Creatia, care poarta semnatura lui George Nemsadze, este realizata din 50 de foite de alge presate si din matase si are numeroase fasii geometrice transparente.
“Superba stralucire si culoare a nori-ului se potrivesc perfect pentru sezonul primavara/vara 2013.”, a spus Nemsadze.
Rochia a fost create in colaborare cu restaurantul asiatic Chino Latino pentru a marca debutul London Fashion Week, de pe 14 septembrie.
Creatia va putea fi admirata pana pe 18 septembrie in holul hotelului Park Plaza Riverbank, asa ca daca aveti drum prin Londra in acea perioada, n-o ratati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu