luni, 10 septembrie 2012

Delia, pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta. Uite cum va arata rochia ei de mireasa

Indragita cantareata s-a casatorit civil pe 30 august, la Targu Jiu, langa Poarta Sarutului. Imediat dupa eveniment, Delia a inceput pregatirile pentru cununia religioasa si le-a aratat fanilor rochia de mireasa pe care o va purta in cea mai importanta zi din viata ei.
Delia, pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta. Uite cum va arata rochia ei de mireasa
 

Protv Ad
Dupa o cununie civila inedita, care a avut loc sub Poarta Sarutului, Delia urmeaza sa spuna “Da” inca o data pe data de 16 septembrie la biserica Sfantul Spiridon cel Nou.
Imbracata intr-o rochie ca de printesa, indragita cantareata se va distra apoi de mama focului impreuna ci tot invitatii, la Buftea. Se pare ca Delia si Razvan au trimis peste 500 de invitatii si ca isi vor astepta apropiatii intr-un cort pe malul lacului Buftea, acolo unde s-a maritat si Teo Trandafir.



Incercand sa ii faca si mai curiosi pe admiratorii ei, Delia a postat o imagine modificata cu rochia de mireasa pe contul personal de Facebook, dorindu-si sa pastreze inca o aura de mister in jurul tinutei.
Chiar si asa, rochia pare sa urmeze o croiala clasica, transformand-o pe Delia intr-o adevarata printesa in ziua nuntii ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu