miercuri, 5 septembrie 2012

Era sexy latina si inainte sa devina cunoscuta. Ghicesti cine este cantareata din imagine?

A aparut pentru prima data la televizor in videoclipul celebrei cantarete Janet Jackson, in calitate de dansatoare. Mai apoi, a jucat intr-un serial de comedie si, in cele din urma, a lansat hit-ul "Waiting for tonight" care a propulsat-o pe primele pozitii ale topurilor internationale.
Era sexy latina si inainte sa devina cunoscuta. Ghicesti cine este cantareata din imagine?
 

Da, ai ghicit, in imagine este nimeni alta decat Jennifer Lopez, care se mandrea cu look-ul ei latino inca din perioada liceului.
J.Lo a aparut in peisajul hollywood-ian in calitate de dansatoare a cantaretei Janet Jackson, alaturi de care a calatorit in nenumarate turnee.
Mai apoi, din dorinta de a-si face un nume in showbizz a participat la cateva preselectii si a aparut intr-un serial de comedie.

Pe masura ce producatorii o remarcau, Jennifer renunta la culoarea bruneta, pe care si-a etalat-o ultima data in pelicula “Selena”. Cand s-a lansat in cariera solo, o J.Lo blonda a facut furori in topuri cu hit-ul ‘Waiting for tonight” si a continuat sa isi surprinda fanii. Putini isi amintesc insa cum arata ea inainte de celebritate.

Tu ce crezi? Ii statea bine tunsa mai scurt si bruneta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu