miercuri, 5 septembrie 2012

Kristen Stewart, pe lista neagra a surorilor lui Robert Pattinson. Vezi de ce ii este cel mai teama starului de Twilight

A fost o vara extrem de grea pentru Kristen si, desi anotimpul s-a schimbat deja, se pare ca necazurile pe care i le-au adus aventura ei nechibzuita sunt aceleasi.
Kristen Stewart, pe lista neagra a surorilor lui Robert Pattinson. Vezi de ce ii este cel mai teama starului de Twilight

Surse din anturajul actritei spun ca tanara se agita foarte tare din cauza primei ei aparitii publice dupa despartirea de Robert Pattinson.
Este vorba despre premiera celui mai recent film al ei, “On the Road”, care va avea loc maine la Festivalul de Film de la Toronto.
Kristen este obligata prin contract sa fie prezenta la aceasta premiera, dar se pare ca este la pamant cu nervii din cauza stresului. “N-a putut sa doarma de emotii. E foarte stresata din cauza premierei filmului”, a dezvaluit o sursa din anturajul ei site-ului radaronline.com.
Dar premiera “On the Road” nu este cel mai mare hop pe care Kristen trebuie sa il treaca. In aceasta toamna nervii ei vor fi pusi din nou la incercare odata cu turneul de promovare al ultimului film din saga Twilight, “Breaking Dawn: Part Two”.
Desi pana acum Robert nu a vorbit in public despre tradarea iubitei sale, se pare ca surorile lui, Lizzy si Victoria Pattinson, l-au avertizat sa nu cumva sa se impace cu ea.
“[Ele] o sa-l omoare daca se impaca cu Kristen. Lizzy si Victoria sufera pentru Robert, mai ales pentru rusinea provocata de modul in care au iesit lucrurile la iveala”, a declarat un apropiat al familiei Pattinson pentru radaronline.
“Fetele spun ca daca l-a inselat odata, ce poate s-o opreasca s-o faca din nou? Si Lizzy si Victoria sunt neiertatoare cand vine vorba de actiunile lui Kristen.”
Duo-ul protector i-a recomandat lui Robert sa se concentreze pe munca si sa ramana singur pana cand se va simti pregatit sa intre din nou intr-o relatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu