luni, 3 septembrie 2012

Fotografia fericita de dinaintea dezastrului. Vezi in ce tragedie teribila au fost implicati Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton

Dupa ce relatia ei cu pilotul Lewis Hamilton a trecut printr-o perioada mai dificila, Nicole incearca acum sa petreaca tot mai mult timp in preajma partenerului ei si sa il sustina pe acesta in momentele importante ale carierei lui.
Fotografia fericita de dinaintea dezastrului. Vezi in ce tragedie teribila au fost implicati Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton
 

Protv Ad
De aceea, Nicole nu a putut sa lipseasca de la cursa Grand Prix din Belgia, unde a avut parte de momente de groaza cand masina iubitului ei s-a izbit de alte automobile sub ochii ei.
Ceea ce parea sa fie o competitie promitatoare pentru celebrul pilot s-a transformat intr-un adevarat dezastru cand, la putin timp de la inceperea cursei, masina lui a luat prima curba si a intrat in coliziune cu alte patru automobile.

Prezenta intr-una dintre boxe, Nicole a privit cu groaza cum vehiculul partenerului sau se transforma in bucatele de fier, fara sa aiba posibilitatea de a-l ajuta in vreun fel.

In varsta de 34 de ani, vedeta a fost surprinsa de camere cum priveste disperata imaginile. In contrast, cu doar cateva minute inainte de inceperea cursei, cantareata si pilotul pozasera fericiti si postasera imaginile pe conturile personale de Twitter, nestiind ca urmeaza sa fie actorii principali ai unui accident teribil.

Din fericire, toti pilotii sunt in siguranta, iar Hamilton nu vrea sa isi acuze colegul de breasla care a intrat cu automobilul in el.

"Nu conteaza cine este vinovat Ce s-a intamplat ramane in trecut, iar noi trebuie sa mergem inainte. Maine este o noua zi, iar viitorul ne asteapta pe toti. Nu vreau decat sa ajung acasa si sa uit ce s-a intamplat", a declarat pilotul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu