luni, 3 septembrie 2012

Nimeni nu s-a mai putut concentra in fata unui asemenea decolteu. Aceasta este rochia care va face istorie la "Romanii au talent"

Dupa ce a filmat de zor pentru cel mai recent videoclip al ei, "Ca la meteo", Andra si-a reintrat in rolul de jurat al show-ului "Romanii au talent". Gata de treaba si cu zambetul pe buze, cantareata i-a cam incurcat pe concurenti, care nu s-au putut concentra decat la rochia ei.
Nimeni nu s-a mai putut concentra in fata unui asemenea decolteu. Aceasta este rochia care va face istorie la  Romanii au talent

Protv Ad
Imbracata intr-o tinuta semnata Dana Budeanu, cea mai indragita membra a juriului a atras toate privirile cu aparitia ei impecabila.
Rochia turcoaz din dantela s-a mulat perfect pe formele vedetei si i-a pus in evidenta decolteul. Nici picioarele nu au fost "neglijate", intrucat modelul are o crapatura generoasa, care permite etalarea lor.
Cu toate ca era probabil extrem de obosita dupa filmari, Andra nu s-a dezis nici de aceasta data, nu numai rochia atragand atentia celor din jur, ci intregul ei look facand furori printre cei prezenti la preselectiile din Oradea.
Cu toate ca nu putem urmari inca ispravile romanilor talentati din noul sezon, pe Andra o vom putea admira in curand in cel mai recent videoclip al ei, "Ca la meteo", realizat in colaborare cu What’s Up si regizat de Iulian Moga.
Melodia este compusa de Marius Moga si promite sa fie un hit. Pana una alta insa, ce parere aveti despre tinuta Andrei? HOT or what?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu