vineri, 7 septembrie 2012

Gestul scandalos de pe scena MTV VMA’s. Nu o sa-ti vina sa crezi ce a patit obraznica Rihanna in timp ce canta

Rihanna a profitat de Premiile MTV VMA’s pentru a-si lansa cel mai recent remix al piesei “Cockiness(I Love It)” si nu s-a putut abtine sa nu incinga atmosfera cu cateva miscari senzuale. Obisnuita sa isi surpinda fanii insa, de data aceasta a fost al randul ei surprinsa de colegul de breasla, A$AP Rocky.
Gestul scandalos de pe scena MTV VMA rsquo;s. Nu o sa-ti vina sa crezi ce a patit obraznica Rihanna in timp ce canta
 

Protv Ad
Pe langa faptul ca versurile celui mai recent hit al artistei sunt extrem de deochate si pline de subinteles, Rihanna nu a ezitat sa le asezoneze cu o serie de miscari languroase, care au facut deliciul publicului.
Imbracata intr-un costum de un rosu aprins si pregatita sa faca un show de zile mari, Rihanna a fost surprinsa de colegul de scena cand, in ultima parte a melodiei, acesta si-a dorit un moment mai intim cu artista.
Apropiindu-se de ea, A$ASP Rock i-a pipatt posteriorul si a imbratisat-o senzual, chiar daca erau priviti de milioane de ochi din intreaga lume.

Interesant este ca Rihanna a mai avut parte de un moment special de-a lungul premierii de aseara, cand l-a sarutat pe buze pe fostul(?) ei iubit, Chris Brown.

Fara doar si poate RiRi iubeste sa fie in centrul atentiei si nu ezita sa faca show oriunde ar merge. Ce zici? A exagerat totusi cu insinuarile de data aceasta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu