vineri, 7 septembrie 2012

A incercat sa para increzatoare pe covorul rosu la Toronto. Vezi gesturile care arata cat de stanjenita era de fapt Kristen Stewart

Kristen Stewart a trecut testul de foc si a facut-o cu eleganta: la prima ei aparitie pe covorul rosu de dupa marele scandal, actrita a stralucit. Cu toate ca din punct de vedere vestimentar criticii nu au reusit sa ii gaseasca vreun defect, postura a tradat-o pe vedeta.
A incercat sa para increzatoare pe covorul rosu la Toronto. Vezi gesturile care arata cat de stanjenita era de fapt Kristen Stewart
 

Protv Ad
Kristen Stewart a demonstrat ca se poate comporta cu profesionalism, chiar daca totul in jurul ei se clatina. In urma celui mai mare scandal de la Hollywood al acestei veri, majoritatea criticilor ar fi putut sa bage mana in foc ca actrita va claca si isi va distruge cariera.
Desi nu i-a fost usor, Stewart a iesit in public si a etalat un look elegant. Tanara a incercat chiar sa zambeasca, desi viata ei personala nu este roz.

Cu toate ca a incercat sa para increzatoare pe covorul rosu, pe Kristen au tradat-o anumite gesturi. Stanjenita, ea si-a tinut in permanenta picioarele intr-o pozitie care tradeaza anxietate si neincredere.

Nici in ceea ce priveste pozitiile mainilor nu s-a desucrcat mai bine, fotografii surprinzand-o strangandu-si nervos degetele pe tot parcursul sesiunii foto.
Cu toate micile defecte insa, Kristen a reusit sa faca fata cu brio situatiei si merita aprecierea noastra. Tu ce parere ai despre aparitia vedetei Twilight

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu