sâmbătă, 8 septembrie 2012

Kristen Stewart il lasa in urma pe Robert Pattinson. Vezi ce vila de 5 milioane de dolari si-a cumparat si nu se muta singura

Dupa ce a parasit cuibusorul de nebunii al cuplului, Kristen a ramas fara casa. Asa ca, ea a decis sa mearga mai departe si sa faca primul pas catre un nou inceput. Actrita si-a achizitionat o vila superba, cu o vedere idilica la ocean.
Kristen Stewart il lasa in urma pe Robert Pattinson. Vezi ce vila de 5 milioane de dolari si-a cumparat si nu se muta singura
 

Protv Ad
Kristen Stewart isi revine dupa scandalul cu infidelitatea, care a costat-o grav atat pe plan profesional, cat si pe cel personal. Ea a avut deja o prima aparitie pe covorul rosu si a aratat excelent, iar acum si-a cumparat si o casa noua, care sa o ajute sa depaseasca problemele.

La cat de bine arata locuinta, are toate sansele sa se reculeaga si sa o ia de la inceput. Vila se afla in Malibu si a costat 4,8 milioane de dolari - investitia este mare, insa Kristen a facut-o nu doar pentru ea, ci se pentru mama ei, care trece acum prin divort.

Cele doua planuiesc sa se puna din nou pe picioare in cele 5 dormitoare, 4 bai si o terasa cu o priveliste de neuitat.

Desi arata foarte diferit, Kristen si mama ei au un lucru in comun - se imbraca baieteste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu