sâmbătă, 8 septembrie 2012

Milla Jovovich, o aparitie spectaculoasa la premiera Resident Evil: Retribution, din Moscova

La 36 de ani, Milla Jovovich arata mai bine ca oricand. Actrita a tinut neaparat sa fie prezenta la premiera din Moscova a celui mai recent film al ei, Resident Evil: Retribution. Nascuta in URSS, Milla a emigrat in Statele Unite in urma cu mai bine de 30 de ani.
Milla Jovovich, o aparitie spectaculoasa la premiera Resident Evil: Retribution, din Moscova
 

Protv Ad
Dupa ce a avut o aparitie de senzatie pe covorul rosu in Japonia, Milla Jovovich a impresionat si la Moscova cu o rochie superba din paiete, multicolora, creata de Reem Acra. Actrita a stralucit, atat la propriu cat si la figurat, si la capitolul bijuterii. Si coafura aleasa s-a potrivit perfect cu outfitul ales.
"Sa joc in aceasta franciza a fost o adevarata aventura. A fost incredibil sa revin de fiecare data in lumea magica din Resident Evil si sa ma transform in Alice", a declarat Milla Jovovich.
"O cunosc foarte bine, stiu cum va reactiona, ce va face si ce nu va face. A devenit o parte importanta din viata mea. Si am crescut impreuna. Cu fiecare film din Resident Evil am ridicat stacheta", a marturisit actrita care a filmat in 2002 prima parte din franciza.
Resident Evil: Retribution le va arata fanilor cum a ajuns Pamantul in universul post apocaliptic in care oamenii au fost transformati in zombi. Povestea continua in acelasi stil: Alice (Milla Jovovich) nu renunta sa vaneze organizatia care a lansat virusul letal ce a adus Planeta in pragul colapsului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu