joi, 6 septembrie 2012

Kristen Stewart nu se poate abtine! Uite cum a aparut in public, la o luna dupa ce s-a despartit de Robert Pattinson

Nu putea sa stea ascunsa in casa pentru totdeauna. Constienta fiind ca viata merge mai departe indiferent de scandalurile in care a fost implicata, Kristen Stewart si-a facut bagajul si s-a pregatit pentru plecarea la Toronto Film Festival.
Kristen Stewart nu se poate abtine! Uite cum a aparut in public, la o luna dupa ce s-a despartit de Robert Pattinson
 

Protv Ad
Timp de o luna a evitat sa iasa din casa si a asteptat ca apele sa se calmeze. Ea trebuie insa sa paseasca pe covorul rosu al festivalului canadian de film si sa participe la o prezentare speciala a celui mai recent film al sau, On The Road.
Interesant este ca, desi incearca din rasputeri sa iasa din depresie, sentimentele lui Kristen pot fi citite ca o carte deschisa.

Surprinsa la aeroportul LAX, Stewart a aparut imbracata intr-un tricou care ii apartine nici mai mult, nici mai putin decat lui... Robert Pattinson.
Interesant este ca nu e prima data cand actrita alege sa iasa in public purtand unul dintre articolele vestimentare ale fostului ei prieten, ea mai fiind surprinsa de fotografi si in urma cu doar cateva saptamani purtand o spaca a actorului.

Crezi ca toate aceste alegeri vestimentare fac aprte dintr-o strategie pe care o foloseste Kristen pentru a-l recupera pe Robert?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu