vineri, 7 septembrie 2012

Naomi Campbell nu lasa chelia sa ii strice cariera. Ce solutie a gasit supermodelul ca sa ascunda acest defect

Are in spate 25 de ani de cariera si, desi are 42 de ani, Naomi Campbell este inca solicitata pentru pictoriale si defilari pe podium. Chiar daca in ultima perioada supermodelul a aparut intr-o ipostaza care nu ii face cinste - cu parul distrus din cauza extensiilor si inceput de chelie, Naomi este inca una dintre cele mai hot aparitii din modelling.
Naomi Campbell nu lasa chelia sa ii strice cariera. Ce solutie a gasit supermodelul ca sa ascunda acest defect
 

Protv Ad
Naomi Campbell este imaginea brandului italian Pinko, pentru care a realizat un pictorial provocator. Naomi isi arata picioarele perfecte, abdomenul super tonifiat, dar isi ascunde chelia cu ajutorul unei bentite.
In ciuda scandalurilor in care este implicata, Naomi ramane unul dintre modelele preferate ale marilor designeri si ale brandurilor renumite de moda. "Este o profesionista desavarsita atunci cand vine vorba de munca si iesirile ei nervoase pot fi usor iertate", spune reprezentantul Pinko.

 

Naomi a marturisit recent ca este atenta cu dieta si face sport, insa metabolismul face mare parte din treaba. "Nu ma deranjeaza ca imbatranesc, varsta e doar un numar", spunea recent Naomi, multumita de felul in care arata.

Supermodelul locuieste in prezent in Moscova, alaturi de iubitul sau miliardar Vladislav Doronin, si se pregateste de lansarea unui nou reality show, unde va indeplini rolul de mentor al unor tinere modele.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu