marți, 11 septembrie 2012

Pamela Anderson ramane una dintre cele mai sexy aparitii din showbiz. Iata tinuta scandaloasa cu care s-a afisat in public


Pamela Anderson a fost surprinsa de paparazzi intr-un outfit pe care multi l-au caracterizat drept scandalos. Vedeta a imbracat o pereche de pantaloni atat de scurti incat nici nu se vad pe sub camasa alba si sifonata. 
Pamela Anderson ramane una dintre cele mai sexy aparitii din showbiz. Iata tinuta scandaloasa cu care s-a afisat in public
Protv Ad
De fapt, nimeni nu si-a putut da seama daca Pammy poarta pantaloni scurti sau doar o pereche de ...boxeri:)
Pamela a fost fotografiata in timp ce mergea la repetitiile show-ului Dancing with the Stars, varianta americana a emisiunii "Dansez pentru tine". Vedeta a fost fotografiata alaturi de partenerul sau de dans, Tristan MacManus. 
Foto: SPLASH
In varsta de 45 de ani, Pamela Anderson ramane una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, in ciuda primelor semne de celulita de pe picioarele sale. Actrita se dovedeste a fi foarte constiincioasa: nu rateaza niciuna dintre repetitiile de la Dancing with the Stars si vrea sa fie castigatoarea showului. Pamela concureaza, printre altii, si impotriva lui Kirstie Alley, care probabil, cu aceasta ocazie, va mai slabi cateva kilograme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu