luni, 10 septembrie 2012

Victoria Beckham, mult prea slaba pentru aceasta rochie mini. Vezi cum a aparut pe podium la finalul prezentarii noii sale colectii

Victoria Beckham se bucura de succesul de care a avut parte la New York Fashion Week, acolo unde si-a prezentat noua colectie. Vedeta a fost insotita la prezentare de sotul sau David Beckham si de miculta fashionista Harper Seven.
Victoria Beckham, mult prea slaba pentru aceasta rochie mini. Vezi cum a aparut pe podium la finalul prezentarii noii sale colectii
 

Protv Ad
Foto: SPLASH
De cand si-a lansat prima colectie, in 2008, Victoria Beckham a progresat enorm. Daca la inceput nu era luata prea in serios, astazi este unul dintre cele mai renumite nume din lumea modei. Vedetele de la Hollywood se imbraca in rochiile create de ea, iar anul trecut Victoria a primit premiul " Designer Brand Of The Year" in cadrul British Fashion Awards.
Anul acesta una dintre creatiile ei a fost prezentata in ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice: rochia a fost purtata de modelul Georgia May Jagger, alaturi de alte creatii ale unor nume emblematice in moda internationala - Alexander McQueen, Vivienne Westwood, Christopher Kane, Burberry, Erdem, Jonathan Saunders, Stephen Jones si Paul Smith.
Acum, la New York Fashion Week 2012 colectia Victoriei Beckham a fost bine primita.Victoria Beckham i-a surprins pe toti cei prezenti la prezentarea sa de moda prin reactia pe care a avut-o la finalul show-ul ei. Aplauzele primite de la o sala intreaga au facut-o sa se bucure ca un copil.

Foto: HEPTA

Toti cei prezenti la show, printre care si jucatoarea de tenis Maria Sarapova, redactorul sef Vogue America Anna Wintour si Anna dello Russo, editor-sef al revistei Vogue Japonia, au aplaudat indelung colectia, iar designerul a lasat deoparte mina serioasa pentru care este cunoscuta si a zambit, fiind total emotionata. Ea si-a acoperit fata, pentru a-si ascunde emotia care a cuprins-o, scrie Mediafax.

Foto: Twitter
Victoria a ales pentru acest eveniment o rochie mini din colectia sa, care insa nu a avantajat-o prea tare, evidentiindu-i picioarele mult prea slabe. Vedeta a ramas in aceeasi rochie pentru o iesire la restaurant, dupa show, alaturi de sotul si fiica sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu