joi, 6 septembrie 2012

Photoshop-ul este cel mai bun prieten al lui Britney Spears. A aparut mai modificata ca niciodata pe coperta revistei Elle

Jurnalistii de peste ocean nu contenesc sa o laude pe Britney Spears pentru silueta supla pe care o etaleaza in cele mai recente pictoriale. Considerata inca Printesa muzicii pop, Spears ar putea face intr-adevar furori daca ar arata si in realitate ca pe copertele revistelor glossy.
Photoshop-ul este cel mai bun prieten al lui Britney Spears. A aparut mai modificata ca niciodata pe coperta revistei Elle
 

Ignorand aproape complet faptul ca imaginea a trecut prin programul de editare Photohop, jurnalistii de la E!News admira cele mai recente poze pe care Britney Spears le-a facut pentru numarul din octombrie al revistei Elle.
Nu putem nega ca rochia de piele o prinde extrem de bine, dar, spre deosebire de americani, noi suntem ceva mai obiective si stim care este adevarata infatisare a Printesei Muzicii Pop.

Surprinsa de fotografi la preselctiile unui celebru show de talente, Britney nu etala nici pe departe bratele bine lucrate si silueta subtire cu care se laude in pictoriale.

Video of The singer shows off her wild side in a studded leather dress. Also hear Britney dish on her relationship with fiance Jason Trawick. The singer shows off her wild side in a studded leather dress. Also hear Britney dish on her relationship with fiance Jason Trawick.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu