miercuri, 12 septembrie 2012

Procesul de hartuire sexuala pe care un fost bodyguard i l-a intentat lui Britney Spears a luat sfarsit. Vezi cine a castigat


Dupa un razboi legal de 2 ani de zile, procesul de hartuire sexuala in care Printesa Pop a fost, culmea, partea acuzata, s-a incheiat.
Procesul de hartuire sexuala pe care un fost bodyguard i l-a intentat lui Britney Spears a luat sfarsit. Vezi cine a castigat
Protv Ad
Potrivit site-ului TMZ, Britney a incheiat o intelegere cu fostul ei bodyguard, Fernando Flores, care a spus ca starul pop l-a hartuit sexual, aratandu-si deseori partile intime in timpul in care a lucrat pentru ea.
Flores a povestit in timpul procesului ca Britney obisnuia sa-si scape intentionat bricheta in prezenta lui si apoi se apleca s-o ridice, “expunandu-si, astfel, organele genitale neacoperite”.
Desi starul a negat toate acuzatiile (inclusiv pe aceea ca si-ar abuza copiii), cei de la TMZ sustin ca Spears i-a oferit fostului bodyguard o suma considerabila de bani pentru a incheia procesul.
Spune si tu: ce parere ai despre acuzatiile care i se aduc lui Britney si despre faptul ca l-a platit pe Flores pentru a pune capat procesului? Crezi ca e un gest prin care isi recunoaste vinovatia sau doar vrea sa scape de stresul procesului?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu