miercuri, 12 septembrie 2012

Nina Dobrev, aparitie fresh si extrem de chic la Festivalul de Film de la Toronto


S-a nascut in Sofia, Bulgaria si la varsta de doi ani s-a mutat impreuna cu familia in Canada. Dupa lansarea in serialul Degrassi: The Next Generation, Nina Dobrev a dat lovitura interpretandu-le pe Elena Gilbert si Katherine Pierce in serialul de succes The Vampire Diaries.
Nina Dobrev, aparitie fresh si extrem de chic la Festivalul de Film de la Toronto
Protv Ad
A devenit rapid una din reprezentantele de soi ale noii generatii de actori de la Hollywood, motiv pentru care nu putea lipsi de la Festivalul de Film din Toronto. Pasind pe covorul rosu de la premierele celor mai in trend filme, Nina si-a etalat frumusetea si a uimit de fiecare data cu un stil proaspat si iesit din tipare.
Fara indoiala, Dobrev poate fi considerata o adevarata fashionista, ea jongland adesea cu diferite stiluri vestimentare si incercand sa ii surprinda pe critici cu fiecare aparitie.
La TIFF, culoarea preferata de Nina a fost rosu. Optand pentru o rochie peplum, un machiaj retro, bucle lejere si o pereche de pantofi mov, actrita a atras toate privirile.
Mai apoi, la premiera filmului “The perks of being a wallflower”, ea i-a luat fata Emmei Watson, imbracand tot o rochie rosie, clasica. Cu o pereche de sandale negre, un plic de dimensiuni reduse si un coc lejer, Nina a fost cu siguranta mai inspirata decat protagonista peliculei.
Cea de-a treia aparitie a vedetei din The Vampire Diaries a impresionat placut. Purtand o rochie fara umeri, A-line, cu o centura pe mijloc, Nina a fost apreciata pentru alegerea tinereasca.
Nu in ultimul rand, incercand sa renunte putin la stilul elegant, ea a ales un jumpsuit colorat si o pereche de pantofi ascutiti cu toc cui.
Cum crezi ca ii sta cel mai bine? Care e tinuta ta preferata?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu