joi, 6 septembrie 2012

Sharon Stone este forma maxima la 54 de ani! Vezi care sunt secretele look-ului ei

Dupa ce a avut o intalnire cu moartea acum 11 ani din cauza unor excese, actrita a descoperit echilibrul in dieta si miscare si arata fantastic.
Sharon Stone este forma maxima la 54 de ani! Vezi care sunt secretele look-ului ei
 

In 2001, Sharon Stone a suferit o hemoragie craniana, aparent din cauza faptului ca facea prea multe antrenamente cardio.
Dupa o interventie chirurgicala ce a speriat-o serios, starul din “Basic Instinct” a renuntat la diete stricte si ore nesfarsite in sala de forta si a descoperit mult mai sanatoasa cale de mijloc.
“Ma antrenez doar atat cat trebuie sa nu am fundul mare. Alerg dupa 3 copii ca sa stau in forma. Nu am un regim de fitness regulat, dar daca vad ca nu arat cum trebuie, rezolv lucrurile.”
Intrebata cum reuseste sa se mentina in forma, starul a spus amuzata: “parchez mai departe de usa de intrare si urc pe scari in loc sa iau liftul.”
Daca ne uitam la imaginile surprinsa de paparazzi ieri, in timp ce Sharon a iesit sa-si cumpere iaurt inghetat, nu putem decat sa spunem ca orice ar face, se pare ca da rezultate.
Imbracata intr-o pereche de jeansi skinny albastri si o bluza gri si purtand o pereche de pantofi cu imprimeu de leopard, actrita a aratat mult mai tanara decat cei 54 de ani ai sai.
Spune si tu: ce parere ai despre look-ul lui Sharon? Iti place?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu