marți, 11 septembrie 2012

Sotia inselata vrea sa demonstreze ca e mai sexy decat Kristen Stewart. Vezi aparitia ei spectaculoasa de la New York Fashion Week


In timp ce rivala mai tanara, Kristen Stewart, facea furori pe covorul rosu de la Festivalul de Film din Toronto, Liberty Ross revenea la marea ei pasiune, moda. Increzatoare si extrem de profesionista, sotia inselata a pasit pe podiumul de la New York Fashion Week.
Sotia inselata vrea sa demonstreze ca e mai sexy decat Kristen Stewart. Vezi aparitia ei spectaculoasa de la New York Fashion Week
Protv Ad
Angajata ca model pentru colectia lui Alexander Wang prezentata ieri la New York Fashion Week, Liberty si-a reluat cariera profesionala la care renuntase de dragul sotului ei.
Faptul ca Ross a facut parte din echipa lui Wang a fost o adevarata surpriza, niciunul dintre ziaristii prezenti la eveniment nestiind ca femeia urma sa urce pe podium alaturi de celelalte modele profesioniste.
"Am fost de-a dreptul ingrozita. Nu mai iesisem din casa de sapte saptamani, deci aveam emotii. Cu toate acestea m-am simtit absolut fantastic", a spus Liberty.
Purtand o rochie interesanta si un accesoriu de par superb, Liberty Ross a fost una dintre invitatele de onoare ale designerului Alexander Wang, care a spus ca ii este alaturi in aceste momente dificile.
Ce parere ai despre aparitia lui Liberty Ross la New York Fashion Week?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu