marți, 11 septembrie 2012

In sfarsit, avem detalii! Vezi cum arata locatia si descopera 7 lucruri pe care nu le stiai despre nunta lui Blake Lively


Nunta secreta a lui Blake Lively cu Ryan Reynolds, care a avut loc duminica noaptea, a fost unul dintre cele mai surprinzatoare evenimente din showbiz ale anului. Desi inca nu au aparut imagini de la ceremonie sau de la petrecere, avem cateva detalii despre ce s-a intamplat in cortul alb, departe de ochii paparazzilor.
In sfarsit, avem detalii! Vezi cum arata locatia si descopera 7 lucruri pe care nu le stiai despre nunta lui Blake Lively
Protv Ad
Ryan, in varsta de 35 de ani si Blake, in varsta de 25 de ani, s-au casatorit duminica dupa o relatie de 1 an.
Nunta a fost la fel de discreta ca si relatia lor, cei doi preferand sa se ascunda de ochii paparazzilor pe parcursul perioadei cat si-au dat intalnire.
Iata insa ce detalii au iesit la iveala despre nunta din weekend, conform revistei People:
1.    Mireasa a purtat Chanel, in timp ce mirele a ales un smoching Hugo Boss. Verighetele celor doi au fost create de designerul de bijuterii preferat al vedetelor, Lorraine Schwartz.
2.    Pregatirile pentru nunta au durat numai o luna, iar Blake a cerut cateva zile libere de la filmarile pentru “Gossip Girl” doar cu 3 saptamani in urma.
3.    Cuplul s-a asigurat ca vestea despre nunta nu va ajunge la urechile presei si chiar si-au rugat invitatii sa-si lase telefoanele mobile la intrarea in cort.
4.    Tortul de nunta a costat 3.000 de dolari.
5.    La petrecere, Florence Welch (Florence + The Machine) a cantat 3 melodii, urmata de Bette Midler care a cantat si ea o serenada, iar apoi un DJ s-a ocupat de muzica.
6.    Pentru mancare, cei doi au apelat la un restaurant local.
7.    Blake a purtat pantofi Christian Louboutin, special facuti pentru ea de designer, care, de altfel, a fost si el prezent la nunta.
Si iata cum arata proprietatea pe care s-a desfasurat nunta:


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu