marți, 4 septembrie 2012

"Vor ajunge ca niste cersetori". Cu cati bani au ramas copiii lui Michael Jackson dupa moartea tatalui lor

Paris, Prince si Prince Michael II nu au niciun ban, cu toate ca tatal lor a fost unul dintre cei mai de succes cantareti din lume. Mai mult decat atat, pana cand procurorii nu vor decide ce se va intampla cu vila de 400 de milioane de lirea artistului, cei mici nu pot apela nici macar la un cont de rezerva in caz de urgenta.
Vor ajunge ca niste cersetori . Cu cati bani au ramas copiii lui Michael Jackson dupa moartea tatalui lor

Contul de rezerva de care puteau beneficia cei trei copii minori ai Regelui Muzicii Pop este inchis si va ramane astfel in perioada in care judecatorii si avocatii fac ordine in facturile si datoriile pe care le-a lasat in urma Michael Jackson.
Procedura ar putea dura pana la cinci ani, ceea ce inseamna ca Paris, Prince si Prince Michael II beneficiaza de o alocatie oferita de stat, care este atent controlata de reprezentantii acestuia.
“Inca ne ocupam de problema averii lui Michael Jackson. Desi cea mai mare parte a datoriilor pe care le avea cantaretul au fost achitate, el este considerat inca dator fata de stat si pana cand nu lamurim exact ce taxe mai are de platit, nu putem gira banii in contul copiilor”, a declarat avocatul Howard Weitzman.
Cu toate ca a oferit informatii despre conturile celor mici, reprezentantul a refuzat sa dea detalii despre suma de bani care le va ramane efectiv minorilor, sustinand ca este inca prea devreme sa faca speculatii.
Momentan, copiii Jackson traiesc intr-o casa retrasa, beneficiaza de paza si fac cursuri cu profesori particulari. Cand toate probleme economice se vor rezolva, averea lui Michael se va imparti intre mama lui, Katherine Jackson, si cei trei minori, care nu au primit inca nicio suma de bani si nici nu stiu ce se va alege de viitorul lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu