marți, 4 septembrie 2012

Vezi starul din Twilight care a facut senzatie pe o plaja din Hawaii

Daca in filmul care a facut-o celebra joaca rolul unei blonde destul de intepate, in realitate Nikki Reed este o bruneta cat se poate de zambitoare si relaxata.
Vezi starul din Twilight care a facut senzatie pe o plaja din Hawaii
 

Vedeta, in varsta de 24 de ani, s-a bucurat recent de o vacanta de vis in Hawaii, alaturi de sotul ei, Paul McDonald, fost concurent la “American Idol”. Daca pana acum trebuia sa se fereasca de soare, pentru a o interpreta pe vampirita Rosalie, cea cu pielea alba ca laptele, actrita se poate bucura, in sfarsit, de o binemeritata baie de soare.

Intr-un costum de baie verde, care i-a scos in evidenta abdomenul perfect plat si picioarele zvelte, Nikki s-a distrat de minune in apele Pacificului.
Paul ei i-a admirat cu siguranta silueta tonifiata si nu si-a putut abtine sa n-o sarute pe frumoasa lui sotie.

Vedeta se bucura de o scurta vacanta, inainte de a incepe turneul de promovare al ultimului film din saga "Twilight", “Breaking Dawn: Part Two”.
Nikki a recunoscut in presa ca ii este teama ca rolul din "Amurg" a reprezentat punctul culminant al carierei ei si ca este foarte trista ca se va desparti de colegii ei de platou.
Desi este, intr-adevar, posibil ca rolul lui Rosalie sa-i fi adus mai multa faima decat va cunoaste vreodata, Nikki Reed nu duce lipsa de oferte la Hollywood. Doar anul viitor, de exemplu, va juca in 3 filme, printre care drama “Empire State”, cu Liam Hemsworth, un thriller psihologic numit “Snap” si un alt thriller, “Pawn”, in care va juca alaturi de Ray Liotta si Forest Whitaker.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu