luni, 18 iulie 2011

J. Lo – simbol al senzualitatiti

Indiferent daca esti barbat sau femeie, este foarte dificil sa nu recunosti ca  J. Lo arata foarte bine. Este adevarat ca in ultimele zile tine prima pagina a ziarelor cu divortul in care este implicate si nu cu fizicul ei seducator, dar ne-am gandit ca este un bun moment de a revedea cateva aparitii absolut fabuloase ale artistei. Cu siguranta ca merita sa se numere printre cele mai frumoase femei ale momentului!
J. Lo – simbol al senzualitatiti – GALERIE FOTO
Artista s-a nascut pe 24 iulie 1969 in Bronx si si-a inceput cariera ca dansatoare in diferite videoclipuri, printre care unul  pentru  „New Kids on the Block”.

Prin 1992 a devenit dansatoare pentru Janet Jackson si a aparut in videoclipul ei “That’s the Way Love Goes” in 1993. Cariera de actrita a inceput-o in serialul “South Central”, apoi a mai aparut in “Second Chances” si “Hotel Malibu”. Au urmat apoi roluri in “Money Train”, “Jack” si “Blood and Wine”. Primul sau rol principal a fost in filmul biografic “Selena” in 1997 pentru care a primit premiul ALMA pentru Outstanding Actress si o nominalizare la Globul de aur pentru “Best Actress-Motion Picture Musical or Comedy”.

A primit cel de-al doilea premiu ALMA pentru interpretarea sa din “Out of Sight” in 1998. Tot in 1997 a mai aparut in doua filme importante, in filmul de groaza “Anaconda” si in “U Turn”. A jucat apoi in comedii romantice ca “The Wedding Planner” in 2001, “Anfel Eyes” in acelasi an, “Maid in Manhattan” in 2002. Lopez a avut mare succes comercial cu “Shall We Dance?” in 2004 si “Monster in Law” un an mai tarziu. A mai jucat apoi in “Gigli”, in august 2007 a colaborat cu sotul sau la “El Cantante” iar in 2010 a aparut in comedia romantica “The Back-up Plan”.

Cariera sa muzicala a fost de asemenea un mare succes, in 1999 a lansat albumul de debut “On the 6”, a urmat apoi doi ani mai tarziu “J.Lo” care a fost un mare succes, vanzand peste 8 milioane de copii in intreaga lume. “j to tha L-O!; The Remixes” lansat in 2002 a fost al doilea album care a debutat pe locul 1 in Billboard 200.
In cel mai recent videoclip al sau J Lo este cat se poate de sexy, atat de una singura, cat si in scenele de dragoste pe plajele din Mexic alaturi de William Levy, faimosul star de telenovele cunoscut si drept Brad Pitt al Mexicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu