luni, 18 iulie 2011

Hot on Web: Se casatoresc, chiar daca rareori sunt pe acelasi continent + Jennifer Lopez nu se desparte definitiv de Marc Antony

Unii se despart dupa o casatorie lunga si fericita, altii isi fac planuri de nunta. Stirile de azi sunt pe cat de diferite, pe atat de surprinzatoare. Eva Longoria s-a sarutat cu o femeie, Nicole Scherzinger a acceptat cererea in casatorile a lui Lewis Hamilton, chiar daca au o relatie la distanta, iar Jennifer Lopez isi continua relatia cu Marc Antony... dintr-un anumit punct de vedere.
Hot on Web: Se casatoresc, chiar daca rareori sunt pe acelasi continent + Jennifer Lopez nu se desparte definitiv de Marc Antony
Dailymail.co.uk: Dupa 4 ani de relatie si o despartire, Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton s-au logodit!
Ea este una din cele mai sexy cantarete ale momentului, iar el este pilot de formula 1 si multi-milionar. Nici nu e de mirare ca au apasat in sfarsit pedala de acceleratie si se indreapta cu viteza spre casatorie. Singura problema este ca au o relatie mai mult la distanta - rareori sunt pe acelasi continent.
Huffingtonpost.com: Eva Longoria, sarut pasional cu o femeie
Dintr-o nevasta disperata, rolurile au adus-o in postura de lesbiana. Focoasa actrita a trebuit sa filmeze niste scene extrem de sexy alaturi de o alta femeie, Kate del Castillo. "A fost putin greu, dar am ras foarte mult", a declarat mai apoi aceasta. Bine ca nu i-a placut prea mult!
People.com: Taylor Swift isi lanseaza primul parfum - WonderstruckTaylor Swift vrea sa-si faca fanii sa miroasa ca ea. Cantareata isi va lansa in curand un parfum inspirat din versurile unui cantec de-al ei, cu arome florale si fresh. Pana acum, putem spune ca suna bine, iar ambalajul este foarte reusit!
Gandul.info: Sexul vinde cel mai bine - sanii si fata modelului sunt cele mai importante
Vechiul proverb din lumea publicitarilor care spune ca "sexul vinde" a fost nuantat cu ajutorul unui studiu inedit care a descoperit ca femeile sunt cele care se uita primele la sanii unui model dintr-o reclama sexi, in timp ce barbatii studiaza initial fata si doar apoi admira conditia fizica.
Eonline.com: Jennifer Lopez nu se desparte de Marc Antony... pe plan profesional
Au socat in acest weekend cu decizia de a divorta, dar se pare ca cei doi vor continua sa lucreze impreuna. Jennifer si Marc au inceput un proiect nou, ¡Q'viva! , in care vor cauta talente din America Latina. Cum vor reusi acest lucru? Ramane de vazut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu