sâmbătă, 16 iulie 2011

Taylor Swift va lansa primul ei parfum, 'Wonderstruck', special pentru fete indragostite

Taylor Swift intra in lumea vedetelor care se folosesc de imaginea lor pentur a lansa parfumuri. Cantareata a facut un parteneriat cu cei de la Elizabeth Arden, iar in octombrie va scoate pe piata un parfum pe care il defineste drept "mireasma succesului si a sentimentului ca esti indragostit", numit 'Wonderstruck'.
Taylor Swift va lansa primul ei parfum, 'Wonderstruck', special pentru fete indragostite
Versul 'I'm wonderstruck, blushing all the way home' a fost scris de ea pentru melodia 'Enchanted' si se refera la senzatia pe care o ai la prima intalnire. De aici a venit inspiratia pentru numele parfumului.

"Un parfum poate ajuta la prima impresie pe care o faci cuiva, dar e important si in ceea ce priveste amintirea pe care o lasi', declara Taylor.

Conform celor de la Us Weekly, notele de varf vor fi de frezie, flori de mar si zmeura; notele de mijloc vor fi de hibiscus si caprifoi, iar notele de baza de ambra si vanilie. Parfumul se adreseaza fetelor si femeilor cu varste curpinsa intre 12 si 34 de ani.

"Momentul in care indragosteste reprezinta pentru o fata inceperea unei perioade in care viseaza cu ochii deschisi, iar acest parfum reprezinta acel sentiment magic in care se intrepatrund promisiunile, speranta si intriga. A fost fascinant pentru mine sa descopar ca atat de multe arome se pot intrepatrunde pentru a forma un intreg minunat. Este mireasma succesului si a indragostirii", declara Taylor.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu