duminică, 17 iulie 2011

Fanii le cer membrilor RBD sa se reuneasca

Sute de fani ai celebrei formatii mexicane insista pe reteaua de socializare Twitter ca Anahi, Poncho, Maite, Dulce María, Christopher si Christian sa se reuneasca.
Fanii le cer membrilor RBD sa se reuneasca
Dupa speculatiile, care s-au intensificat in ultima vreme despre reunirea RBD, Christopher Uckermann, fost component al formatiei pop, a dat asigurari pe pagina sa de Twitter ca nu se se pune problema reunirii RBD, desi exista o speranta.

In pofida sutelor de cereri ai fanilor RBD care doresc sa ii vada din nou impreuna pe cei sase artisti, nu pare ca Anahi, Poncho, Maite, Dulce María, Christopher si Christian ar fi dispusi sa le faca pe plac, fiecare dintre ei avand propria sa cariera.
Anahi este protagonista telenovelei "Dos hogares" si in acelasi timp se ocupa de promovarea albumului "Mi delirio". La randul sau, Christopher filmeaza a doua serie a  productiei TV de succes "Kdabra" si isi promoveaya primul sau disc pe care l-a lansat ca artist solo, numit "Somos".

De asemenea, Dulce Maria este si ea concentrata pe promovarea albumului sau "Extranjera Segunda Parte", in timp ce Alfonso Herrera va incepe curand filmarile la serialul "El Diez", unde va juca rolul unui fotbalist de succes.

Christian Chavez isi promoveaza albumul "Almas transparentes" si, de asemenea, exista zvonuri ca va prezenta un show la Los Angeles, alaturi de ziaristul Tere Marin.
Totodata, Maite Perroni a finalizat acum cateva saptamani filmarile la telenovela "Triunfo del amor" si intra in concediu de odihna.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu