marți, 19 iulie 2011

Cum ar fi ca la nunta ta sa apara Justin Bieber si Selena Gomez? Unor americani li s-a intamplat!

Nu toata lumea se poate mandri cu o nunta ca-n povesti. Se pare, insa, ca mai exista si persoane norocoase. Un cuplu din Malibu a avut parte de o ceremonie mai putin obisnuita.
Justin Bieber, si iubita sa, cantareata Selena Gomez, s-au gandit sa poposeasca in mijlocul nuntii lui Rob si Jeanine McCool si sa imortalizeze momentul. Multe dintre mirese ar fi fost  mai mult decat ingrozite daca ceva sau cineva le-ar fi eclipsat  fix  in cel mai important moment din viata lor, dar cu siguranta protagonista nuntii de sambata se poate inscrie pe lista exceptiilor.

Potrivit unui verisor al proaspatului cuplu, Bieber si-a facut aparitia in mijlocul petrecerii in timp ce invitatii faceau  karaoke chiar pe piesa sa ,, One Less Lonely Girl” ( potrivita pentru un astfel de eveniment). Ce-i drept, Justin a facut senzatie printre oaspetii prezenti la ceremonie si a pozat bucuros cu mireasa si mirele si fiecare dintre invitati. Intre timp, Selena a jucat rolul prietenei rabdatoare, care  a asteptat linistita in masina pe toata durata prestatiei iubitului ei. Cu toate ca cei doi nu au stat la eveniment mai mult de zece minute, ca la orice nunta, amintirile vor dura o viata.

Noi ne intrebam:  Oare Justin avea nevoie de putina atentie din partea fanilor? Altfel, de ce si-ar fi pierdut timpul oprind masina, parcand, coborand si cercetand locatia, urmand sunetul lin al pieselor sale? Pare putin cam plictisitor pentru un cataret de teapa lui, dar in orice caz, trebuie sa recunoastem ca a fost un gest frumos din partea acestuia, iar familia McCool cu siguranta va avea ce povesti nepotilor. Asa ca, Beliebers din toate colturile lumii, scoateti afara sistemul de karaoke si dati drumul la melodii. Cine stie cum, prin minune, ca si cantecul unei sirene, Justin va fi prins in vraja lor, iar voi veti avea ocazia sa faceti un  un duet  chiar cu artistul in carne si oase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu